Shërbimet

Appdec ofron të gjitha llojet e shërbimeve të zhvillimit profesional të softuerit dhe databaza për një gamë të gjerë të industrive, biznese dhe institucione, sherbime të orientuara në zhvillim të softuerit me porosi ...më shumë

Lajme & Ngjarje

Më shumë Lajme & Ngjarje

aLite

aLite

aLite është program kompjuterik i dedikuar për çfarëdo ndërmarrje gastronomie (Restorante, Kafiteri,...
aPOS

aPOS

aPOS është program kompjuterik i dedikuar për çfarëdo ndërmarrje apo veprimtarie që bën shitje të...
MIND HR

MIND HR

MIND – Burimet njerëzore mundëson një menaxhim të lehtë dhe efikas të punëtorëve, pagave, orarit...

Produkte Tjera

Rreth Appdec

Appdec është kompani e zhvillimit të softuerit, e themeluar në vitin 2009 nga një ekip i shquar i inxhinierëve me përvojë të softuerit dhe biznesmenëve të suksesshëm nga Londra. Me seli në Prishtinë dhe me një degë në Londër, Appdec ofron shërbime profesionale në fushën e zhvillimit të softuerit me porosi në platforma të ndryshme, me një staf shumë të talentuar dhe të përkushtuar, Appdec ofron dhe dorëzon punën e cilësisë së shkëlqyeshme. Appdec deri më tani ka realizuar projekte të shumta të mëdha për institucione ndërkombëtare dhe qeveritare, si dhe për disa kompani me bazë në Evropë dhe Amerikë, duke demonstruar suksesin e projekteve të tilla, Appdec gjithmonë dëshmon besueshmërinë dhe realizimin e projekteve të mëdha potenciale dhe kreative, në fushën e zhvillimit të softuerit dhe TI-së....më shumë