X
GO

Offers

Posted: May 21, 2018

OFERTË PËR RESTORANTE, BARE DHE KAFITERI

Programi dhe kompjuteri me monitor "touch screen", për vetëm 449 Euro.

        
Read more
Posted: May 21, 2018

SUPER OFERTË PËR RESTORANTE, BARE DHE KAFITERI

Vlen deri me 30 Nëntor 2019

Softueri aLite me kompjuter All-In-One me Touch Screen, për vetëm 649 €.

        
Read more
RSS

Theme picker

HAVE A PROJECT YOU WOULD LIKE TO DISCUSS?

Contact Us for Free Quote

GET A QUOTE