X
GO

Offers

OFERTË PËR RESTORANTE, BARE DHE KAFITERI

OFERTË PËR RESTORANTE, BARE DHE KAFITERI

Programi dhe kompjuteri me monitor "touch screen", për vetëm 449 Euro

Në çmim përfshihet: 
•    Mirëmbajtja njëvjeçare e softuerit, 
•    Instalimi dhe konfigurimi,
•    Trajnimi për përdorim.

Specifikat e kompjuterit (harduerit)
•    Monitor TouchScreen NCR 5966 – 15”;
•    Shtëpiza Dell Optiplex 755: Intel Core 2 Duo 2.66GHZ, 4GB RAM, 80GB HDD;
•    Tastatura dhe Mausi
•    Windows 7 Professional;

Garancion: shtëpiza 6 muaj, monitori 3 muaj! Hardueri është i përdorur!

Specifikat e programit (softuerit)
•    Mundëson menaxhimin e: Restorantit, Barit, Kafenesë, Disko Club-it, Pastiçerisë, etj;
•    Modulet për: Produkte, Normativa, Specifika, Meny dhe Kategori, Porosi, Shitje, Klientë, Blerje, Depo, Kuzhina, Banaku, Furnizime, Furnitorë, Tavolina, Fatura, Kamerierë, Menaxherë, Arka, Barazime, etj;
•    Gjeneron raporte të shumta;
•    Punon me printer fiskal dhe termik.

Blerja dhe trajnimi për program mund të bëhet çdo ditë pune nga ora 9-16 në lokalet e kompanisë Appdec në Rrugën “Rrustem Hyseni”, Nr.1 në Prishtinë. 

Kontakti:

044 547 727
044 647 198
038 227 606 

info@appdec.com

  Number of views: 3638

Print
Posted: May 21, 2018,
Categories: Offer,
Comments: 0,
Author: Appdec
Tags:
Rate this article:
No rating

Theme picker

HAVE A PROJECT YOU WOULD LIKE TO DISCUSS?

Contact Us for Free Quote

GET A QUOTE