X
GO

Offers

SUPER OFERTË PËR RESTORANTE, BARE DHE KAFITERI

SUPER OFERTË PËR RESTORANTE, BARE DHE KAFITERI

Vlen deri me 30 Nëntor 2019

Softueri aLite me kompjuter All-In-One me Touch Screen, për vetëm 649 Euro. 

Specifikat e 3 kompjuterëve AIO me Touch Screen: 

  1. Lenovo C470, 21.5”, i3-4030, 8GB RAM, 500GB HDD; W10;
  2. Sony Vaio SVJ202, 20”, i3-3227, 8GB RAM, 250GB SSD, W10;
  3. HP ProOne 600 G1, 21.5”, i3-4130, 8GB RAM, 500GB HDD, W10.

Garancioni 3 muaj / Hardueri është pak i përdorur.

Specifikat e programit (softuerit)

  • Mundëson menaxhimin e Restorantit, Barit, Kafenesë, Disko Club-it, Pastiçerisë, etj;
  • Modulet për: Produkte, Normativa, Specifika, Meny dhe Kategori, Porosi, Shitje, Klientë, Blerje, Depo, Kuzhina, Banaku, Furnizime, Furnitorë, Tavolina, Fatura, Kamerierë, Menaxherë, Arka, Barazime, Raporte, etj;
  • Punon me printer fiskal dhe termik.

Në çmim përfshihet mirëmbajtja për 1 vjet e softuerit.

Blerja dhe trajnimi për program mund të bëhet çdo ditë pune nga ora 9-16 në lokalet e kompanisë Appdec në Rrugën 28 Nëntori, Nr. 10, lagjja Dardania në Prishtinë. 

Kontakti:

038 227 606
044 547 727
044 647 198

info@appdec.com

URIME FESTAT E NËNTORIT!

  Number of views: 654

Print
Posted: May 21, 2018,
Categories: Offer,
Comments: 0,
Author: Appdec
Tags:
Rate this article:
No rating

Theme picker

HAVE A PROJECT YOU WOULD LIKE TO DISCUSS?

Contact Us for Free Quote

GET A QUOTE